Infóvonal: 06-70-585-1262
Munkanapok: 8:00-16:00

Hajhullás férfiáknál

A haj bármikor elkezdhet ritkulni, különösképp a homlok oldalsó részein és a fejtetőn. Vannak férfiak, akiknél ez a folyamat már a serdülőkor során elindul, de legtöbbjüknél 20 és 30 éves kor között kezdődik. A folyamat általában kis mértékű ritkulásként indul, melyet a haj láthatóbb, nagyobb mértékű hullása, a fejbőr láthatóvá válása követ.

Vannak férfiak akiket ez a folyamat egyáltalán nem zavar. Más esetekben viszont komoly érzelmi stresszt, vagy akár depressziót is okozhat.

A hajhullás (mely többnyire örökletes) férfiak esetében mindenekelőtt a homlok oldalsó részein és a fejtetőn jelentkezik. Kiváltó oka a DHT (dihydrotesztoszteron) túltermelése okozza, s azt eredméynezi, hogy a hajhagymák egyre gyengébb és gyengébb hajszálakat termelnek, míg végül a hajnövés teljesen leáll.

A férfiak hajvesztése Norwood  szerint Hajhullás férfiaknál a Norwood-skála szerint

A hajhullás további okozói:

Ezek a hatások többnyire befolyásolhatóak.

Ha a hajhullás okán változtatni tudunk, a folyamatot akár meg is állíthatjuk. Ha például vérszegénység okozza a hajvesztést, könnyűszerrel orvosolhatjuk vaspótlással, megfelelő étrend vagy ásványianyag-tabletták formájában.

Számtalanszor próbálkoztak már különféle, a hajvesztés megállítására vagy visszafordítására irányuló gyógymóddal, de egyik sem volt igazán sikeresnek mondható. Rengeteg kénytelen szembenézni a ténnyel, hogy hajuk növekedése minden ok nélkül lelassul vagy teljesen leáll.

Ajánlatos ilyenkor az orvoslátogatás is, ogy bmegbizonyosodjunk róla, nem betegség okozza-e a hajhullást, kiváltképp ha a folyamat olyan területeken jelentkezik, melyek nem illenek a klasszikus férfi hajhullás mintájába. Különösen fontos hogy orvoshoz forduljunk ha a hajhulláshoz más tünetek is járulnak (például fáradékonyság), ilyenkor vérvizsgálatra van szükség.

A hajhullásra jótékony hatással lehetnek a különféle növényi eredetű, cinket, magnéziumot, vasat, E-vitamint vagy más aktív elemeket tartalmazó termékek. Ezek a gyógyító tonikumok szabadon hozzáférhetőek.

A leghatásosabb vizuális megoldás hajerősítő alkalmazása. Ilyen a Mane hajerősítő is, mely azonnal növeli haja térfogatát, dússágát és segít a korábbi, gondtalan életstílushoz való visszatérésben.

info

Vélemények

info

Tímea, Nagykanizsa:

Termékük ma érkezett postán, mindjárt kipróbáltam – csak egy szó jut eszembe: fantasztikus! Nagyon elégedett vagyok.


info

Henriett, Szentes:

Ilyen óriási különbséget valóban nem vártam. Nem sejtettem, hogy ilyesmi valóban létezhet, vagy hogy ilyen hatás egyáltalán elérhető. Nagyon elégedett vagyok.


info

Ákos, Győr:

Köszönöm, ez egy igazán nagyszerű termék, teljesen elégedett vagyok és várom a további együttműködést.


info

Dániel, Hatvan:

Üdvözletem... és köszönöm a Mane hajerősítőt... A weboldalukon közölt fényképek alapján azt gondoltam, hogy ekkora különbséget ilyen rövid idő alatt egyszerűen nem lehet elérni, de nálam sikerült... biztosan küldök fényképeket is, és még egyszer szívből köszönöm.


A következő típusú kártyákat tudjuk elfogadni:
Master Card Maestro Visa Visa Electron Diners Club International