Infóvonal: 06-70-585-1262
Munkanapok: 8:00-16:00

Tippek és tanácsok

Ritka haj

Termékünk fő célja a ritka hajjal járó gondok orvosolása. Alkalmazása után a haj térfogatot nyer, nagyobb hajmennyiség benyomását kelti. Teljesen elfedi a kopasz foltokat, a ritka haj alól átütő fejbőrt.

Vékony szálú haj

A Mane hajerősítő a vékony szálú hajra is megoldást nyújt, alkalmazása után hajszálai azonnal erősebbé, haja dúsabbá válik. A mikrorészecskék egyenként növelik hajszálai térfogatát.

Festett haj

A termék festett hajra is változatlan módon alkalmazható. A megfelelő árnyalat kiválasztása érdekében használja a színskálát (lásd „Alkalmazás és színek” szekció), mely a közép Európa természetes hajszíneinek skálája alapján készült.

Melírozott haj

Melírozott haj esetén a domináns hajszín használatát ajánljuk. Ha melírje erősen elüt, a termék tincsenkénti alkalmazását ajánljuk, az egyes árnyalatok szerint. Rövid hajnál ajánlott a hajtőnél kinövő hajhoz igazodni. Ha hosszabb frizurát hord, a domináns hajszín használata ajánlott, de választhat több domináns árnyalatot is, tincsenként alkalmazva termékünket: tincsét tartsa függőlegesen és alulról felfelé vigye fel rá a hajerősítőt. Ajánlatos továbbá az egyes tincsek hajfixálóval való rögzítése. Miután haja megszáradt, nyugodtan kifésülheti és hajszárítót is használhat.

Lenőtt haj

A Mane a két hajfestés között keletkező lenőtt haj elfedésére is kitűnően alkalmas, a sötétebb árnyalatoknál kiváltképp jó tapasztalatokkal rendelkezünk. Ilyen típusú alkalmazáskor termékünket a lenövő hajtövekre vigye fel.

Hoszzú haj

Hosszú haj esetén készítményünk tincsenkénti alkalmazását ajánljuk, miközben minden tincset fixálóval is rögzítünk. Tapasztalataink szerint a legjobb hatást akkor érjük el, ha alkalmazás után minden tincset jól átfésülünk. Ha frizurája egészére alkalmazza termékünket, kezdje hátul és fokozatosan haladjon előre.

Rövid haj

A Mane hajerősítő a kb 2 cm-nél hosszabb hajnál működik a legjobban. Rövidebb haj esetén a termék nagyobb mennyiségben kerülhet a fejbőrre, nem megfelelő esztétikai hatást keltve. 2 cm-nél hosszabb haj esetén a hatás ideális, termékünket rövid haj esetén a frizura felületére vigye fel (tekintse meg videónkat).

Őszülő haj

A Mane hajdúsítót nem kifejezetten ősz hajszálak elfedésére készült, de ügyfeleink szerint ezen a téren is hatásosan alkalmazható – lefedi, eltakarja az ősz tincseket.

A főnözés

A hajerősítő és a fixáló felvitele után hajszárító használata ajánlatos, de használhatjuk a fixáló gyorsabb száradásának elősegítésére is.

Hajsütővas és hajvasaló használata

Hajsütővas és hajvasaló használatát nem ajánljuk, hajkárosodást idézhetnek elő, mivel termékeink magas hőfokon nem ellenállóak.

A készítmény lemosása

Termékünk egyszerű hajsamponnal lemosható.

A termék tartóssága a hajon

A Mane hajerősítő a következő mosásig stabilan tart frizuráján.

Összetétel

A termék összetétele nagyrészt megegyezik az általános kozmetikai termékekkel (szempillaspirál, ajakrúzs), melyekhez hagyományos spray hajtógáz járul. Összetevői összahngban állnak az EU normáival. Mivel a termék aeroszol állagú, fontos hogy jól szellőztetett helységben használjuk. A Mane hajerősítő összetétele a következő: Butane, Isobutane, Alcohol Denat., Propane, Isopentane, Dimethicone, Talc, Silica, +/- CI 77891,CI 77491, CI 77499, CI 77266.

A termék nem tartalmaz akrilátokat.

Hosszútávú használat

A termék hosszú távon is tesztelt, a hajat nem rongálja. Ügyfeleink évek óta használják, hajkárosulásra még nem volt példa.

Színválasztás

A Mane 11 színben kerül forgalomba (lásd: Felhasználás és színek) és megfelel a közép európai hajszínek skálájának.

Ha tökéletes eredményt akar elérni

Termékünket frissen mosott, száraz hajra alkalmazza. A spray-t használat előtt jól rázza fel. Kisebb adagonként vigye fel hajára, kb. 15-20 cm magasságból. Amikor elérte a kívánt takarást,vigye fel a fixálót és hagyja megszáradni (Ezt a folyamatot hajszárító segítségével felgyorsíthatja). Miután haja teljsen megszáradt, gondosan fésülje át. Minél többször fésüli át haját, annál jobb hatást ér el. Szintén ajánlott a haj főnözése a hajerősítő azon részecskéinek eltávolítása érdekében, melyek nem tapadtak meg kellőképpen. Megfelelő használat után haja természetes hatást kelt. Helyesen alkalmazta termékünket, ha ujjaival átfut haján, és azokra nem tapad nagyobb mennyiségű mikrorészecske. Használat után felviheti hajára megszokott fixálóját vagy hajfényét, mellyel még jobb hatást érhet el.

A Mane mint gyógyszer

Szívesen állítanánk, hogy a Mane hajerősítő varázslatos erejű hajnövesztő, de ez sajnos nem igaz. Termékünk nem más, mint gyors és hatásos eszköz, mely néhány perc alatt orvosolja a hajvesztés esztétikai oldalát. Termékünk hozzájárul ügyfeleink lelki nyugalmához, növeli önbizalmukat dús hajat, új, magabiztos frizurát biztosítva.

Mane és az időjárás

A Mane hajerősítő és a fixáló alkalmazása után a frizura ellenáll a szélnek, víznek, esőnek és az izzadásnak.

Sport és a Mane

Aktív, mozgással teli életmódját termékünk használata során sem kell feladnia. Ügyfeleink komoly próbáknak vetették alá termékünket, szinte minden sportágban, a teniszt, labdarúgást, jégkorongot, vagy akár a rekreációs úszást is beleértve. Az egyetlen sportág, melynek során termékünk használata nem ajánlott, a búvárkodás.

Természetes hatás

A ritka, vékony szálú vagy hulló haj sokunk számára komoly gondot jelent, és akár kisebbségi érzést, sőt depressziót is okozhat. Mindannyian sajátos módon állunk hozzá külsőnkhöz. Van aki egyszerűen leborotválja a haját, de ez a megoldás a hölgyek többségénél szóba sem jöhet. Vannak olyanok is, akik még meglévő hajtincseikkel próbálják fedni a kopasz foltokat, vagy bedőlnek valamiféle varázslatos gyógymódnak, mely „garantáltan” működik, de sosem fogja visszaállítani hajának fiatalkori sűrűségét, dússágát. A fentiekkel szemben termékünk egy másfajta lehetőséget nyújt. Csak Önön múlik, meddig akar elemenni, mit akar elérni és főleg: milyen eredményt vár. A Mane hajerősítő nem tökéletes, de azonnal látható, érzékelhető megoldást kínál. Reméljük az Ön gondjaira is épp a Mane lesz a megfelelő gyógyír.

info

Vélemények

info

Tímea, Nagykanizsa:

Termékük ma érkezett postán, mindjárt kipróbáltam – csak egy szó jut eszembe: fantasztikus! Nagyon elégedett vagyok.


info

Henriett, Szentes:

Ilyen óriási különbséget valóban nem vártam. Nem sejtettem, hogy ilyesmi valóban létezhet, vagy hogy ilyen hatás egyáltalán elérhető. Nagyon elégedett vagyok.


info

Ákos, Győr:

Köszönöm, ez egy igazán nagyszerű termék, teljesen elégedett vagyok és várom a további együttműködést.


info

Dániel, Hatvan:

Üdvözletem... és köszönöm a Mane hajerősítőt... A weboldalukon közölt fényképek alapján azt gondoltam, hogy ekkora különbséget ilyen rövid idő alatt egyszerűen nem lehet elérni, de nálam sikerült... biztosan küldök fényképeket is, és még egyszer szívből köszönöm.


A következő típusú kártyákat tudjuk elfogadni:
Master Card Maestro Visa Visa Electron Diners Club International