Infóvonal: 06-70-585-1262
Munkanapok: 8:00-16:00

A weboldal használatának feltételei

Kérjük figyelmesen olvassa el a www.suruhajat.hu oldal használatának feltételeit. Az oldalra való belépéssel és az oldal használatával a használati feltételekkel való egyetértését fejezi ki. Az oldal üzemeltetője fenntartja a feltételek megváltoztatásának jogát.

Szerzői jog

Az oldal tartalma - szöveg, grafika, képek, fotók, stb. - szerzői jog, védjegy, és egyéb tulajdonjogok által védett (beleértve a szellemi jogokat). Ezen anyagok jogtalan felhasználása szerzői jogot, védjegyet és egyéb jogokat sért. Minden jog fenntartva.

Visszavonás

Az oldalon található szöveg pontatlanságokat és tipográfiai hibákat tartalmazhat. A www.suruhajat.hu nem kezeskedik az információk pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért, időszerűségéért, vagy az oldal alapján nyert eredményekért. Az oldalt rendszeresen változtatjuk, változások bármikor létrejöhetnek.

A www.suruhajat.hu oldal üzemeltetője nem garantálja, hogy az oldal hibátlanul és megszakítás nélkül fog üzemelni. A weboldal az “úgy ahogy van” alapon, garancia nélkül működik. Az üzemeltető nem vállal felelősséget a weboldal használatából keletkező bármiféle károsodásért vagy veszteségért. A weboldal felhasználása saját felelősségre történik.

www.suruhajat.hu fenntartja a megrendelések megindoklás nélküli elutasítását

Személyes adatok védelme

A www.suruhajat.hu garantálja személyes adatainak védelmét, mivel csak cégünkön belül kerülnek felhasználásra a célból, hogy megrendelését lebonyolíthassuk, a kívánt terméket postázhassuk. Adatait nem továbbítjuk, nem adjuk el további cégeknek, szervezeteknek vagy személyeknek. A szerződés adatait számlázás céljából elmentjük. Ezek a feltételek nem korlátozzák az Ön törvényes jogait.

info

Vélemények

info

Tímea, Nagykanizsa:

Termékük ma érkezett postán, mindjárt kipróbáltam – csak egy szó jut eszembe: fantasztikus! Nagyon elégedett vagyok.


info

Henriett, Szentes:

Ilyen óriási különbséget valóban nem vártam. Nem sejtettem, hogy ilyesmi valóban létezhet, vagy hogy ilyen hatás egyáltalán elérhető. Nagyon elégedett vagyok.


info

Ákos, Győr:

Köszönöm, ez egy igazán nagyszerű termék, teljesen elégedett vagyok és várom a további együttműködést.


info

Dániel, Hatvan:

Üdvözletem... és köszönöm a Mane hajerősítőt... A weboldalukon közölt fényképek alapján azt gondoltam, hogy ekkora különbséget ilyen rövid idő alatt egyszerűen nem lehet elérni, de nálam sikerült... biztosan küldök fényképeket is, és még egyszer szívből köszönöm.


A következő típusú kártyákat tudjuk elfogadni:
Master Card Maestro Visa Visa Electron Diners Club International