A Mane-ról

wEFdDlMgomane_mob

A haj dúsításának eredménye annyira természetes az elegendő mennyiségű árnyalat választéknak és maga a technológiának köszönhetően, hogy senki nem fogja felismerni, hogy nem a saját haját nézi. Attól fél, hogy esős időben a hatás eltűnik? A Mane hajdúsítók ellenállnak a nedvességnek, akár sportolás közben is, beleértve a búvárkodást! Mondjon búcsút a ritka hajának és legyen olyan magabiztos, mint még soha.

 

D6Jrud8A
_cj6gX8w

Mi mindenre képes a Mane hajdúsító?

- Álcázza a hajhullást

- Azonnal dúsítja a ritka hajat

- Dúsítja a vékony hajszálakat

- Eltakarja a kopasz foltokat és a hajlenövéseket 

Group 327OCQGXsjg

 

A Mane hajtermékeket a 80-as években kezdték gyártani Londonban. A dúsító sprayt kezdetben kizárólag a hajbeültetésre szakosodott kozmetikai klinikákon használták. Előnyei csak később kerültek a szélesebb nyilvánosság elé.  A nagy sikernek köszönhetően az első termékhez, ami a Mane hajdúsító volt számos egyéb termék is társult, mint például a dúsító szálak vagy a kondicionálóval ellátott hajerősítő koffeines sampon. De az alaptermék továbbra is a Mane hajdúsító, amit az alkalmazás 2. lépését képviselő Mane sealer-rögzítő egészít ki, mivel erősíti a dúsított haj tartósságát és a külső hatásokkal szembeni ellenálló képességét. 

 

nmveVjYg

nIyo7lCA

Miért bízhat a Mane-ban?

A Mane egy kozmetikai csoda, amely kiváló megoldást nyújt a ritka és kihulló hajra, nemtől és kortól függetlenül. Azonnal képes dúsítani a ritka és gyengéd hajat, ráadásul eltakarja az ősz hajszálakat.

Alkalmazás

Az alkalmazás 5 lépésből áll és nagyon egyszerű.

Szeretné magát magabiztosan érezni a hajának köszönhetően már akár 30 másodperc alatt? A Mane erre képes lesz!

BŐVEBB INFORMÁCIÓK

Színek

A Mane hajdúsító 12 színárnyalatban kapható. Így mindenki ki tudja választani azt, amelyik a legmegfelelőbb a természetesen hajszínéhez.

BŐVEBBEN A SZÍNEKRŐL