Alkalmazás

aplikaceaplikace-mobil

A Mane hajdúsító finoman színezett mikrotöredékeket tartalmaz, amelyek finom réteggel borítják az eredeti hajat. A dúsítót ezután sealerrel-rögzítővel rögzítjük. Az eredmény egy tartósabb, dúsabb és természetes haj megjelenés. 2 permetezés, 30 másodperc és kész!

Az alkalmazás egyszerű és gyors. Kövesse a lépéseket:

1.

Mossa meg a haját sampon és kondicionáló használatával, majd hagyja megszáradni.

2.

Alaposan fésülje meg a haját. Az alkalmazás helyén fésülje a hajszálakat felfelé és tartsa ebben a pozícióban.

3.

Alaposan rázza fel a flakont és kezdje az alkalmazást a hajgyökereknél, de ne a hajbőrre. Folytassa, amíg el nem éri a kívánt eredményt.

4.

Használja minden olyan helyre, ahol szüksége van rá.

5.

Amikor a termék megszárad, használja a Mane hajrögzítőt.

Group 328OCQGXsjgfixator

_cj6gX8w

Mane hajrögzítő

A Mane rögzítő a haj mikrotöredékeinek alapos rögzítésére szolgál a hajban. Csak a Mane hajdúsítóval együtt használható. Speciális mikro-összekötő elemeket tartalmaz, amelyekkel mikroszálakat rögzítenek a hajhoz. Bónuszként a haj kiválóan ellenáll a szélnek, a víznek és az izzadságnak is. Ajánljuk sporttevékenységekhez is.

Mane hajápolási termékek megfelelő használata:

- Az alkalmazás előtt fésülje meg a haját. Az alkalmazás után jobb csupán a kezeit használni, mivel a fésű a szállakat kivihetné a hajból. A rögzítő használatát követően ismét használhatja a fésűt.

- A hajat csak a Mane rögzítő teljes megszáradása után fésülje fésűvel. Elkerüli így a kellemetlen hajhúzást, amit a nem megfelelő száradás okozhat.

- A legideálisabb, ha a Mane rögzítő megszáradása után a haját kiszárítja hajszárítóval.

- A Mane termékek alkalmazását követően úgy igazíthatja meg a haját, ahogy azt szokta. A gélek, paszták, fények és sprayek termékek használata nem okoz problémát.

- A Mane termékeket egyszerűen, sampon segítségével távolíthatja el a hajból. Amennyiben azonban szeretne alapos törődés nyújtani hajának és támogatni a növekedésüket, használja a Mane koffeines sampont.

fixace
_cj6gX8w

Miért bízhat a Mane-ban?

A Mane egy kozmetikai csoda, amely kiváló megoldást nyújt a ritka és kihulló hajra, nemtől és kortól függetlenül. Azonnal képes dúsítani a ritka és gyengéd hajat, ráadásul eltakarja az ősz hajszálakat.